Serveis

Realitzem manteniment de vehícles particulars o profesionals, ja sigui per autónoms o flotes d´empresa.

Preparació Motor i Xassís | Alineat 3D
Restauracions | Competició

Com a taller multimarca, toquem qualsevol marca del mercat, sigui moderna o clàssica, mecànica dièsel o gasolina.

Mecànica general

Donem servei a cualsevol marca o model, ja sigui modern o classic, diesel o gasolina.

Diagnosis

La nostra experiencia ens dona una gran quantitat de recursos pel manteniment, reparació i detecció d’aberies

Preparació

Contem amb eines i maquines d’ultima generació com a suport als serveis a realitzar en el taller.

Competició​

Disposem d’espais per a la preparació de vehicles de competició com per la fabricació i muntatge de carroceries de competició.

Els nostre serveis més solicitats

Els molts anys d’experiència en mecànica general ens donen una gran quantitat de recursos pel manteniment general, reparació i detecció d’avaries. Comptem amb eines i màquines d’última generació com a suport als serveis a realitzar en el taller.

Mecànica general

Pneumàtics

Diagnosi y revisió ITV

Preguntes frequents

Descobreix respostes a les preguntes més comunes i aclariments sobre els nostres serveis i procediments en la nostra secció de Preguntes Freqüents (FAQ). Estem aquí per proporcionar-te la informació que necessites.

El temps de reparació depèn de la complexitat del problema. Un cop realitzem un diagnòstic complet, li proporcionarem una estimació més precisa del temps que trigarà la reparació. Ens esforcem per fer-ho el més ràpidament possible sense comprometre la qualitat del servei.

El nostre taller ofereix una àmplia gamma de serveis de reparació i manteniment per a vehicles. Això inclou canvis d’oli, reparacions mecàniques, revisió de frens, alineació de rodes, reparació de la suspensió, serveis de transmissió i molts altres.

Recomanem seguir el programa de manteniment del fabricant del seu cotxe. A més, tingui en compte les indicacions del panell de control del vehicle i progamem revisions periòdiques per assegurar-nos que el seu cotxe estigui en bon estat de funcionament.

Sí, pot portar els seus propis productes, però recomanem utilitzar oli i filtres de qualitat que compleixin amb les especificacions del seu vehicle. Garantirà un rendiment òptim del motor i la seva durabilitat.

No, el nostre taller es dedica principalment a les reparacions mecàniques. No obstant això, podem recomanar un taller de carroceria de confiança si necessita serveis d’aquest tipus.

Sí, realitzem serveis d’alineació de rodes per assegurar-nos que el seu cotxe tingui una conducció segura i que els pneumàtics s’usin uniformement. L’alineació de rodes és crucial per a la seguretat del vehicle.

El cost d’una revisió de frens pot variar segons el tipus de vehicle i l’abast del treball necessari. Un cop realitzem una inspecció, li proporcionarem un pressupost detallat de la revisió i les possibles reparacions que calgui fer.

Sí, disposem d’una sala d’espera còmoda on pot esperar mentre realitzem els serveis necessaris al seu vehicle. Vetllarem per la seva comoditat mentre el seu cotxe estigui al taller.

Sí, oferim garantia en les peces i la mà d’obra que realitzem. La durada de la garantia pot variar segons el tipus de servei, però garantim la qualitat del nostre treball i estem disposats a respondre si sorgeixen problemes post-reparació.

Pot programar una cita trucant al nostre taller o utilitzant el nostre sistema de programació en línia a través del nostre lloc web. Estarem encantats d’ajudar-lo a programar una cita convenient que s’ajusti al seu horari i necessitats.